Ervaringen

Reviews van deelnemers in Nederland en Spanje

♦ I had the opportunity to take coaching sessions with Maria at her new site in Benamaurel in May 2019. We had outdoor sessions on her land, in different places (near the river in a nice shady area surrounded by trees, on top of the hill to take in the amazing views, etc.) and at different times of the day (sunrise, sunset, and during the day) to follow my rhythm. The outcome of these sessions was amazing! Thank you Maria.
Nadine, june 2019

♦ Een week bij Maria Daniels in Benamaurel, Spanje is een zeer bijzondere ervaring. 

Subtiele, genuanceerde en zeer impactvolle sessies, afgewisseld met meer ervaringsgericht werk in de natuur. In een week werd mij een nieuw paradigma geopenbaard om de wereld op een heel andere manier waar te nemen. Maria is scherp, zeer betrokken en weet precies wanneer wat nodig was in mijn proces. Indrukwekkend, verdiepend en een proces waarin ik op een subtiele wijze volwassen werd.

Gijs, juni 2019

♦ Een spirituele reset’ - dat is waar we op hoopten en dat is wat we hebben gekregen. 

De fijnzinnige begeleiding van Maria en de prachtige omgeving hielpen ons te verbinden met onze essentie, met elkaar en de magie om ons heen. Onze zintuigen zijn geopend door verbinding te maken met de natuur, waarbij we een magische nacht hebben mogen ervaren. Met mooie rituelen is er ruimte gekomen voor meer spiritualiteit.

Na meer dan 20 jaar samen te zijn, was het bijzonder inspirerend om deze reis samen te maken en te ervaren, de verbinding te voelen op vele lagen. 

Met dank aan Maria, die een liefdevolle bedding biedt voor alles wat zich aandient. Geen druk, maar ruimte! Het proces mag zich van binnenuit ontvouwen en dat doet het ten volle. Maria is zichzelf. Dit geeft ruimte om ook onszelf te kunnen zijn. Fijn om ook zo te lachen met elkaar, geraakt te worden, de diepte in te gaan, creatief bezig te zijn, ons kenbaar te maken. 

Dank voor deze prachtige reis.
Ahó!
Abel en Eelco, juni 2019

Copyright © Maria Daniëls 2020 | Photography © Annemarie Hoogwoud | Disclaimer | Privacy policy
Realisatie & CMS: Pixel Creation