Nieuwsbrief 2019

And the caravan? The caravan goes on…….

We zijn volop bezig met de aankoop van onze nieuwe plek. Weer op die magische, verstilde Altiplano in Andalucia. De Altiplano heeft nu een door Unesco erkend Geopark.  Terecht denk ik.  De natuur is uniek en onze verre eerste Europese voorouders leefden hier al in hun grotwoningen. Daarna kwamen er nog vele andere volken die hier zijn neergestreken. Wij dus ook.
 
Die aankoop is overigens bijzonder complex en duurt al meer dan 9 maanden. De officiële met de hand gestempelde papierstapel groeit  gestaag en is ondertusseneen halve meter hoog.
Zoals het er nu uitziet kunnen we in begin november naar de notaris. “Je kunt niet harder lopen dan de muziek gaat” zegt men hier. “Welke muziek, welk ritme?” vraag ik dan. Dat levert me een glimlach en een Poco poco op. Ondertussen gaat men stug door met voor mijn Nederlandse referentiekader onnavolgbare en onorthodoxe handelingen en oplossingen. Ook wij gaan steeds weer door. Vrijwel alle autoriteiten zeggen nu, na al die inspanningen, dat het goed komt. Al met al is het een louterend, zuiverend en magisch proces. Een van de betere groei-trainingen die ik meegemaakt heb. We leven een  boeiend “Ik Vertrek” verhaal.

 

 

 

 

 

 

 


Prachtig landgoed

Onze nieuwe plek is een wat in verval geraakt prachtig landgoed. Met een landhuis, vele grotten, een oude watermolen, een ruïne van een kerkje, veel land en water en oude bomen. In de verte zie je het dorpje liggen en rondom is er een oud coulissen landschap, bos en  zijn er de unieke badlands. De herder met zijn klingelende kudde komt bijna dagelijks langs het huis lopen.
We zijn er al veel. Ik werk er met mensen en Ide is, wachtend op de definitieve overdracht, al vast begonnen met wat low cost verbouwingen.
 
Mijn werk gaat ondertussen gewoon door. Het wordt steeds meer gekleurd door de zich voortschrijdende verdieping in mezelf.
Begeleiding en coaching in Amsterdam en trajecten in Spanje. Het is fantastisch om in deze twee werelden te zijn en om ze met elkaar te verbinden.
 
Speciaal wil ik de tweede training Towards Spirituality onder de aandacht brengen.  Deze training gaat om de integratie van moderne psychologie zoals The Psychologyof Selves en Het Oude Weten van natuurvolkeren; specifiek uit tradities van Noord Amerikaanse Indianen.
Towards Spirituality gaat rond volle maan plaatsvinden op onze nieuwe plek in Andalusië.
De training begint op tweede Pinksterdag: van 1 juni tot 7 juni 2020. Pinksteren vind ik wel het mooiste feest binnen de katholieke kerk. Voor mij is het de viering en erkenning van het feit dat het goddelijke in ieder van ons woont. Wat toepasselijk om juist dan deze training te gaan beginnen!
Deze keer samen met Ietje Lindermann. Ik kijk daar naar uit want Ietje is een heerlijk mens om mee te zijn en ze heeft een hele grote ervaring. Onder meer in het ontwikkelen en geven van trainingen Innerlijk Leiderschap bij het GITP. Zij heeft een achtergrond in Voice Dialogue en brengt specifiek haar biografisch werk naar de training.

 

 

 

 

 

 

 


Leadership journey naar Bergplaas

Tot slot nog het grote nieuws dat ik meega als mede-begeleider  van een Leadership journey naar het natuur reservaat van prinses Irene: Bergplaas in Zuid Afrika. Een oude droom wordt waar! Dankzij Nanke Lavrijzen die deze reizen organiseert.
www.thujaleadership.com
 
Veel goeds voor jullie allemaal
May you walk in Beauty

Voor ieder van jullie heel veel goeds
Tot ziens,
 
Hartelijke groet
Maria Daniëls

Copyright © Maria Daniëls 2020 | Photography © Annemarie Hoogwoud | Disclaimer | Privacy policy
Realisatie & CMS: Pixel Creation