Nieuwsbrief 2018

Altiplano van Granada in Andalusia

4 jaar wonen op het land hier in het Zuiden van Spanje werkt steeds dieper door. De bergen, de vlaktes en de stilte zijn soms ongenaakbaar. De leegte is dan heel nadrukkelijk aanwezig. Ik wist niet dat er zoveel verschillende Stiltes zijn.  Met name door de uitzonderlijke natuur zijn er vaak belevingen van een verrassende en overrompelende schoonheid en magie. Zomaar, zo geraakt. Het natuurlijke ritme en het ogenschijnlijke simpele dorpsleven brengen me als vanzelfsprekend terug naar een meer basale en menselijke maat.

 We hebben in die 4 jaar hard gewerkt: vooral door mijn man Ide Min is Alterra de la Luz een prachtige plek geworden. Een resort voor ons en voor de vele mensen die hier al naar toe gekomen zijn. Wat een reizen worden hier gemaakt en wat een ontmoetingen gebeuren er!
 
Mijn innerlijke ritme verandert; het landschap van mijn hartstreek is het middelpunt geworden. De verdieping en de ontvouwingen vinden met name daar plaats. Mijn zien, denken en handelen worden er door gevoed. Verder groeit en bloeit mijn werk in Nederland waar ik ook vaak ben. Met name in en bij Amsterdam. Midden in het bruisende, moderne leven. Ik voel me rijk dat ik in deze twee werelden kan leven. Werelden die elkaar beïnvloeden en inspireren.

Towards Spirituality

Nieuw is dat ik van 23 tot 30 september samen met Ruud Zuurman van het ITP een training ga geven op onze plek op de Altiplano. In dat speciale gebied dat zo diep op je in kan werken.
Deze  training heet Towards Spirituality. Het wordt een combinatie van Voice Dialogue en de Psychology of Selves en het Natuurlijke en Oude Weten. 
► Bewaar of print pdf
 
Ook nieuw is mijn fonkelnieuwe website speciaal voor de verhuur van de twee gastenverblijven op ons terrein: 
► www.alterradelaluz.nl

Copyright © Maria Daniëls 2021 | Photography © Annemarie Hoogwoud | Disclaimer | Privacy policy
Realisatie & CMS: Pixel Creation