Reviews Training

Reviews Training Toward Spirituality

♦ In september 2018 heb ik bij Maria deelgenomen aan de Training Towards Spirituality. Een week die mij in diverse opzichten veel gebracht heeft en een grote indruk heeft achtergelaten. Zelfs nu nog, een jaar later.

Maria is een geweldige vrouw die mij eerder opgeleid heeft als Voice Dialogue facilitator en mij in deze week meer vertrouwd gemaakt heeft met het spirituele. Haar wijsheid en haar vermogen om mensen vertrouwen en kracht te geven verbaasd mij elke keer weer. Ik heb tijdens deze week, maar ook in het afgelopen jaar, nieuwe lagen in mijzelf ontdekt en ben meer gaan vertrouwen op de Spirits en de krachten om ons heen, die voor mij eigenlijk ongrijpbaar zijn maar waarop ik steeds meer durf te vertrouwen.

Tijdens de week nam Maria de groep op ontdekkingstocht mee op dit gebied. De Vision Quest vond ik een heel bijzondere ervaring met een enorme verdieping. Werken met het medicijnwiel, de seizoenen en de windrichtingen werken ook het afgelopen jaar nog steeds door. Met een aantal deelnemers van deze week kom we nog steeds om de drie maanden bij elkaar om het ingezette proces vitaal te houden en te verdiepen. En we hebben zeker het plan nog weer eens bij Maria een programma te gaan volgen. Voor mij heeft de week echt gewerkt als een retraite.

René Grimbergen

♦ Het is nu bijna een jaar terug dat ik naar de prachtweek ’Towards Spirituality’ ging. Prachtweek, want wat keek ik er naar uit! En ik was benieuwd… Want wat het nu precies inhield? 

De prachtweek bleek een ware krachtweek. Wat heb ik genoten! Van het landschap, de groep, de liefdevolle en inspirerende begeleiding van Maria Daniëls en van mijzelf. Want ja, die week bood een diepere ontmoeting met mijzelf. Dat is wat de week geopend heeft: nieuwsgierigheid naar mijzelf. Waar ik altijd al erg nieuwsgierig ben naar de wereld om mij heen en naar anderen in die wereld, ben ik nu werkelijk in contact gekomen met de diepere lagen in mijzelf. En dat smaakt naar meer!

Via mooie oefeningen in een ontroerend landschap met fijn gezelschap jezelf eens flink tegenkomen én begrijpen: een mooier cadeau kun je jezelf niet geven.

Maria, ik maak een diepe buiging voor je grote wijsheid, je spirituele kracht én je aardsheid. Ik gun de wereld dat je deze weken vaker mag organiseren en begeleiden. Je maakt de wereld er (nog) mooier door! Want niet alleen ken ik mijzelf beter, ik heb ook de natuur met al haar wijsheid en kracht beter leren begrijpen en waarderen. Dank, dank, dank.
Suzanne

♦ In 2018 nam ik deel aan ‘Towards Spirituality’. Nu, een jaar later, kan ik zeggen dat deze retraite/training een ongelofelijke katalysator is geweest in mijn persoonlijk ontwikkel-proces. Voor mij bood Maria, die ik al kende van de 1-op-1 begeleiding, in deze training een hele veilige, uitnodigende en verdiepende setting voor de zoektocht naar mijn eigen wijsheid en manifestatie daarvan.

Maria heeft ons meegenomen op een magische reis waarin we vele ingangen en vormen aangeboden kregen om in contact te komen met Spirit en ons Innerlijk Weten. Ze dompelde ons, met zorg, onder in nieuwe ervaringen en toonde ons nieuwe perspectieven op onszelf en op het leven. Ze deelde daarbij ook ruimhartig haar rijke ervaring met oude rituelen en met de natuurkrachten.

Maria verstaat de kunst om datgene wat misschien nog abstract klinkt, heel tastbaar en bereikbaar te maken. Naast het programma is het vooral Maria’s wijsheid en ‘presence’ die transformatie mogelijk maakt. Ze leidt je naar jouw Innerlijk Weten en ontmoet je precies daar waar jouw ‘growing edge’ ligt. Dat heb ik zelf ook mogen ervaren en daar ben ik Maria zeer dankbaar voor.

Hoe de ‘Towards Spirituality’-week concreet doorwerkt een jaar na dato, is dat ik sindsdien een hele voedende en wederkerige relatie ervaar met Spirit (of het Veld, of God, of mijn Hoger Zelf, of hoe je het ook wilt noemen) en durf te vertrouwen op mijn Innerlijk Weten. Eerder had ik daar wel weet van maar deze week voelt echt als een inwijding in een leven waarin ik bewust afgestemd ben op het grotere Mysterie waar wij deel van uitmaken. Ik ervaar dit als een enorme verrijking en verdieping.
Nanke

 

 

Copyright © Maria Daniëls 2022 | Photography © Annemarie Hoogwoud | Disclaimer | Privacy policy
Realisatie & CMS: Pixel Creation